Over ons

IMG-20200305-WA0000.jpg
Bij popkoor Sing & Swing staan passie voor zingen en optreden centraal. De 35 zangeressen brengen tijdens hun optredens een aanstekelijke combinatie van zang en beweging.

Sing & Swing werd in 2012 opgericht door Dirk-Jan Kerris, die tevens als dirigent instaat voor de professionele muzikale leiding. Hij kiest voor een gevarieerd repertoire: van rustige, dromerige nummers tot ruige, meeslepende uptempo nummers, zowel a capella als instrumentaal begeleid.

In de 8 jaar dat we bestaan, zijn we geen enkele uitdaging uit de weg gegaan. Verschillende optredens, waaronder het door onszelf georganiseerde Sing & Swing PUUR in 2015 en 2017, hebben ons gebracht tot waar we nu staan: een getalenteerde en gemotiveerde groep die zangtechnisch en choreografisch sterk uit de voeten kan.

In net najaar van 2018 hebben we met ons koor in de DAFT-studio's onze eerste cd 'veelZIJdig' opgenomen. De 12 nummers zijn een greep uit ons repertoire van de voorbije jaren en verklaren ook de veelzijdigheid van Sing & Swing.

In 2021 namen we deel aan de World Choir games, die plaats vonden in vlaanderen. We kijken met veel enthousiasme terug op onze eerste wedstrijd. Binnen de open competitie Pop & Jazzensemble behaalden we een Zilveren diploma, wat goed was voor een mooie 3e plaats. 

Op deze website vind je info over onze optredens en kan je het repertoire en foto's bekijken. Raadpleeg deze site regelmatig om op de hoogte te blijven van alle optredens en volg Sing & Swing ook op Facebook en Instagram.

Wij verwelkomen je graag op ons volgende optreden!